
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 90 g de sucre en poudre
- 3 œuf
- 1 pincée de sel
- 90 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 15 g d'eau de fleur d'oranger et un peu pour la finition
- 2 c. à café de miel
- sucre à chouquettes pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 273 kcal / 1146.8 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 8.2 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 20.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3hod. 20min
Fouace
3hod. 15min
Pain de mie
3hod. 20min
Pains au maïs
3hod. 20min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Pain de mie aux graines
6hod.
Focaccia sucrée à la pomme
1hod. 45min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4hod.
Cookies rhum-raisins
25min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4hod. 15min
Pain au yaourt
1hod. 50min
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.