Kompatibilní verze
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 248 g
- Tuk
- 133 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera
15min
Trifle alle fragole
5h 30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Torta brioches
10 Std.
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Besciamella veloce
15min