Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Profiteroles
2h
Crema mousseline
1 godz.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Bocconotto
2h
Bignè al tiramisù
4 godz.
Torta Diplomatica
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min