
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tvarožník
1hod. 30min
Panna cotta
6hod. 15min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48hod.
Podzimní celerový salát
15min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2hod. 30min
Cantuccini di Prato
1hod.
Trhací chléb s vejci a sušenými rajčaty
1hod. 30min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12hod. 20min
Plněné žampióny
1hod. 5min
Smoothie z kiwi a bazalky
30min
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Žádné hodnocení
5min
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
1hod. 5min