Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5min
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 min
Jahodový tvaroh s meduňkou
10min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 godz. 20 min
Tiramisu jogurt
12h
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
High protein smoothie z banánů a datlí
5min
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5min
Citrónový chlebíček s borůvkami
4h
Chlebíček z dýně se zázvorem
1h
Tvarohovo-smetanový krém
10min