Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di petto di pollo a striscioline
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 foglie di salvia fresca
- 4 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 350 g di orzo perlato (cottura 30 minuti)
- 1200 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di piselli surgelati
- 5 funghi champignon puliti, a fettine sottili
- 50 g di insalata valeriana lavata e asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Insalata di farro e pollo
45 min
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2h 30min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 min
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso rosso
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min