Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetti di trota salmonata, con la pelle e puliti
- 3 patate di medie dimensioni, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 3 uova
- 500 g di acqua
- 150 g di olive nere denocciolate (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Platessa al pomodoro
30min
Frittata allo speck
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Trota estiva
50min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Trota alla piemontese
1h
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min