Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di farro, patate e carote
- 50 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- 150 g di carote, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 uovo
- 300 g di farina di farro integrale + q.b. per infarinare
Pesto di melanzane
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di melanzane a dadini (3x3 cm)
- 30 g di anacardi
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 78.2 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 15.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 min.
Pesto radicchio e noci
10 min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min.
Pesto di rucola
10 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Sugo di spinaci veloce
30 Min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min.