Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Caesar salad di tonno
35 Min
Gamberi in insalata esotica
30 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 Min