Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Citronette e Vinaigrette
10 Min
Pepata di cozze
55min
Insalata di manzo con vinaigrette
40min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1 godz. 30 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min
Panzanella di mare
45min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1u.
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min