Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Orata al sale
40min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40min
Insalata di mare
1h 30min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Caesar salad
45min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Polpo in bottiglia
9u. 10min