Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 300 g di vino bianco
- 2 cucchiaino di sale
- 200 g di piselli surgelati
- 4 carciofi, puliti ed in quarti
- 5 cubetti di ghiaccio
- 150 g di farina di ceci
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con carciofi
40 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Tegamini fave e funghi
3h 10 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Torta alle bietole
3h
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Riso integrale con bietole
1h 15min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Zuppa di grano con verdure
45 min
Torta salata di bietole
1h