Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 300 g di vino bianco
- 2 cucchiaino di sale
- 200 g di piselli surgelati
- 4 carciofi, puliti ed in quarti
- 5 cubetti di ghiaccio
- 150 g di farina di ceci
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli rossi in umido
1u. 20min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Insalata di carciofi e fagioli
1 Std. 5 Min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Burger vegan deidratato
20h 10min
Torta alle bietole
3h
Frittata con carciofi
40min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Frittata senza uova
1h 50min