Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 974 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage Saint-Germain
45min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10min
Nage de saint-jacques
1h 20 min.
Velouté de champignons
20min
Vichyssoise au haddock
45min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Tagliatelles au poireau et aux coques
45min
Tourin à l'ail
25min