Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 974 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe paysanne express
45 min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Tourin à l'ail
25min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 godz.
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 godz.
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30min
Potage au poireau
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min