Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
Nage de saint-jacques
1h 20min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Lotte à l'andouille
1h 20min
Verrines "toutes vertes"
30min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de bar
10min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min