Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 632 kJ / 150 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon au vouvray
15 Min
Magret de canard à la myrtille
1h 10 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12 godz. 30 min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10 min
Bouillabaisse
1h 15min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min
Tartare de bar
10 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce beurre blanc
20 min