
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kcal / 632 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine comme un macaron
25min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1hod.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3hod. 15min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1hod. 30min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1hod. 30min
Sauce périgourdine
35min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1hod. 30min