Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
nebo 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 54.1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 895.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet katsu au riz et curry
1h 45min
Curry de poulet du Mozambique
45 min
Poulet à la sauce épicée
50min
Poulet à la pékinoise
45 min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1h 10min
Poulet piment-cacahuète
45 min
Pot-au-feu madrilène
2h 20min
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45 min
Riz au curry de banane
45 min
Soupe portugaise à la morue
30 min
Farofa
15min
Poulet et riz aux sept-épices
35min