Poulet aux gombos à la brésilienne

Poulet aux gombos à la brésilienne

3.7 3 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de gombos verts frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 piment rouge frais épépiné
  • 100 g d'oignon coupé en morceaux
  • 3 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
  • 1 c. à café de fond de volaille
    1 cube de bouillon de poule
  • 150 g de tomates concassées en conserve
  • 50 g de bière pur malt
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g de vinaigre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 895.2 mg
Protein 54.1 g
Kalorie 2432.3 kJ / 581.3 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...