Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les meringues (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace au chocolat (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1.9 g) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 1 blanc d'œuf
- 200 g de pralin, concassé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrés menthe-chocolat
5h
Le drômois
12óra 45p
Mousse surprise
14 Std.
Hamburgers normands
4h 20min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 godz. 45 min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Meringue italienne
30min
Dacquoise
40min
Tarte au citron
12h