Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé à plat et en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel fin
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 10 g de vanille en poudre
- 80 - 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre
Le montage
- 12 framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 19.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13 Std.
Domino aux fraises
13 Std.
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Mousse surprise
14h
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Tartelettes meringuées à l'orange
2 Std.
Bûche pistache-framboise
2 godz. 15 min
Bavarois à la mangue
7h
Meringue italienne
30 Min
Bûche meringuée au citron
1h 15min