Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de tarta
- 350 g de harina de trigo
- 115 g de azúcar glass
- 45 g de harina de almendra
- ½ cdita de sal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, fría
- 1 huevo
Pastel de aceite de oliva
- 200 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 80 g de azúcar
- 60 g de leche entera
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
Crema de limón y albahaca
- 5 g de láminas de grenetina
- agua fría, para remojar
- 3 huevos
- 140 g de azúcar
- 140 g de mantequilla sin sal, en cubos
- ralladura de limón amarillo, de 1 limón
- 140 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 4 g de hojas de albahaca fresca
Montaje
- 870 g de frutos rojos, mixtos, frescos, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2616 kJ / 623 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 287 mg
Alternativní recepty
Masa sablé
10 Min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h
Corona de chocolates
1h 30min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 30 Min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 Std. 30 Min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3u.
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Volcán de chocolate
20 Min
Tarta de maracuyá
4 Std.
Duraznos horneados con merengue
40min