Zařízení & příslušenství
Capirotada
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porciones
Suroviny
-
4 bolillos secos en rebanadas (2 cm)
-
150 g de queso cotija
-
750 g de agua
-
400 g de piloncillo granulado
-
3 piezas de anís estrella
-
2 ramas de canela
-
1 cáscara de limón verde
-
100 g de pasas
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porción
Protein
9 g
Kalorie
1520 kJ /
362 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Agua de chayote
10 Min
Atole de guayaba
40 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Pollo con mole
1 Std.
Atole de Piña
25 Min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Atole de canela
35 Min
Champurrado
25 Min
Caldo de camarón
40 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min