Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1520 kJ / 362 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Salsa martajada
50 Min
Champurrado
25min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Agua de tamarindo y vainilla
1 Std.
Pan de elote
2 Std.
Atole de guayaba
40 Min
Horchata de avena
10 Min
Champurrado de galleta
20 Min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Capirotada en bocados
25min
Atole de canela
35 Min
Calabaza en tacha
1h 15min