Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1520 kJ / 362 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Agua de tamarindo y vainilla
1 godz.
Atole de fresa
25min
Champurrado de galleta
20min
Atole de Piña
25min
Atole de amaranto
20min
Champurrado
25min
Atole de arroz de la esquina
35min
Atole de canela
35min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Horchata de avena
10min
Atole de guayaba
40min
Gorditas de nata callejeras
30 min