Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 400 g Weizenmehl Type 550
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Zitrone, unbehandelt
- 250 g Ricotta
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Glas Schwarzwurzeln (Abtropfgew. 320 g), abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2150 kJ / 513 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Joghurt-Beeren-Terrine
10 Std. 30 Min
Camembert-Soufflé
45min
Brotkranz mit Eiern
2u. 20min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1h
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min