Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g jabłek, (3-4 szt.), bez gniazd nasiennych, pokrojonych w półplastry o grubości 3 mm
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego (volitelně)
- 2 jajka
- 2 szczypty soli
- 140 g mąki pszennej
- 60 g skrobi ziemniaczanej
- 2 łyżki cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 300 g maślanki
- olej roślinny, ilość do smażenia
- cukier puder, ilość do posypania jabłek w cieście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Naleśniki jabłkowe
30 min
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35min
Pierogi leniwe
45 min
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50min
Racuchy z jabłkami
35min
Placki z kaszy manny z sosem owocowym
55 min
Kluski kładzione z kaszy manny
45 min
Małdrzyki krakowskie
25 min
Omlet biszkoptowy
10 min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min