
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule napůl
- 200 gramů šalotky napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 346 kcal / 1447 kJ
- Protein
- 31.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Britské křížové bochánky
3hod. 50min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Soljanka z DDR
1hod. 30min
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min
Profiterolky
2hod. 15min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Králík po sicilsku
1hod. 20min
Crêpes soufflé
1hod.