Zařízení & příslušenství
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
10 porcí
Suroviny
-
850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
-
200 gramů uzené slaniny
-
500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů šalotky napůl
-
10 snítek čerstvé petržele
-
2 lístky čerstvého tymiánu
-
5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
-
50 gramů koňaku
-
20 gramů soli
-
10 gramů bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
3 čerstvé bobkové listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.4 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panettone s čokoládou a pomerančem
3hod. 30min.
Bramborové knedlíky
50min.
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min.
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Citrónový meringue páj
3hod.
Jogurtový koláč s mangem
1hod. 30min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Lišková polévka
1hod. 40min.