Zařízení & příslušenství
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
10 porcí
Suroviny
-
850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
-
200 gramů uzené slaniny
-
500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů šalotky napůl
-
10 snítek čerstvé petržele
-
2 lístky čerstvého tymiánu
-
5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
-
50 gramů koňaku
-
20 gramů soli
-
10 gramů bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
3 čerstvé bobkové listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.4 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Lososové burgery
30min.
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min.
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.