Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 Std.
Paštikové penízky
1 godz. 15 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Nessuna valutazione
Francouzské máslo Montpellier
Nessuna valutazione
Thajské lososové balíčky na páře
45 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Nessuna valutazione
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Marinované krevety
1h 10 min
Krvavá Mary
5 Min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2sa 20 dk
Salsa s chilli a ananasem
Nessuna valutazione
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 Min