Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huspenina
2 Std. 25 Min
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1 Std.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50 min
Hříbkové máslo
4h
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25 min