Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční bezé koláč
2h
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Žádné hodnocení
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5 min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Pizza diavola
1h 45min