Zařízení & příslušenství
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
10 porcí
Suroviny
-
850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
-
200 gramů uzené slaniny
-
500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů šalotky napůl
-
10 snítek čerstvé petržele
-
2 lístky čerstvého tymiánu
-
5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
-
50 gramů koňaku
-
20 gramů soli
-
10 gramů bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
3 čerstvé bobkové listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.4 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min.
Arašídová polévka
40min.
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Rychlá zvěřinová paštika
1hod.
Krémová polévka s topinambury
45min.
Vitello tonato
2hod.