
Zařízení & příslušenství
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Příprava 30min
Celkový 2hod. 35min
10 porcí
Suroviny
-
králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky850 gramů
-
uzené slaniny200 gramů
-
vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)500 gramů
-
cibule napůl200 gramů
-
šalotky napůl200 gramů
-
čerstvé petržele10 snítek
-
čerstvého tymiánu2 lístky
-
šalvějových listů, čerstvých (volitelně)5
-
koňaku50 gramů
-
soli20 gramů
-
bílého pepře, mletého10 gramů
-
vejce1
-
čerstvé bobkové listy3
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
346 kcal /
1447 kJ
Protein
31.4 g
Tuk
22.1 g
Sacharidy
4.2 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recept
Česká republika
Česká republika