Zařízení & příslušenství
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
10 porcí
Suroviny
-
850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
-
200 gramů uzené slaniny
-
500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů šalotky napůl
-
10 snítek čerstvé petržele
-
2 lístky čerstvého tymiánu
-
5 šalvějových listů, čerstvých (volitelně)
-
50 gramů koňaku
-
20 gramů soli
-
10 gramů bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
3 čerstvé bobkové listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.4 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2hod. 40min.
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2hod.
Závitky NEM
1hod. 5min.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Kašmírská rýže
30min.