Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Králík
- 4 králičí stehna, (zadní čtvrtky), cca 1000 gramů
- ½ čajové lžičky soli
- olej, na opečení stehen
- 250 gramů anglické slaniny, v plátcích
- 8 snítků tymiánu, čerstvého nebo 3 polévkové lžíce sušeného tymiánu
Brambory
- 700 gramů vody
- 700 gramů brambor, na čtvrtky
- ½ čajové lžičky soli
Sýrová omáčka
- 100 gramů sýru eidamu, na kousky
- 30 gramů másla, na kousky
- 500 gramů mléka
- 30 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3784 kJ / 904 kcal
- Protein
- 79.8 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1 Std. 30 Min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Žádné hodnocení
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 Min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 Min
Růžové fusilli
30 Min
Králík s černou omáčkou
55min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min