Zařízení & příslušenství
Jelení se šípkovou omáčkou
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
1 sušený bobkový list
-
3 kuličky černého pepře
-
3 kuličky nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
200 gramů vody
-
20 gramů slunečnicového oleje
-
20 gramů šalotky napůl
-
500 gramů jeleního masa nejlépe kýty, na kostky (3 cm)
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
100 gramů slaniny, na kostičky
-
200 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
100 gramů celeru na kousky (2 cm)
-
100 gramů kořenové petržele na kousky (2 cm)
-
200 gramů hovězího vývaru
-
100 gramů červeného vína, suchého
-
80 gramů sušených brusinek
-
40 gramů šípkového džemu
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
15 gramů krupicového cukru
-
15 gramů másla vychlazeného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1274.7 mg
Protein
34.6 g
Kalorie
2089.6 kJ /
499.4 kcal
Tuk
21.8 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
37.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pikantní guláš na černém pivu
Žádné hodnocení
Malajské kokosové kuře
10hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Králík s černou omáčkou
55min.
Kapustnica
1hod. 15min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Dušené králičí kousky
1hod.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.