Zařízení & příslušenství
Jelení se šípkovou omáčkou
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
1 sušený bobkový list
-
3 kuličky černého pepře
-
3 kuličky nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
200 gramů vody
-
20 gramů slunečnicového oleje
-
20 gramů šalotky napůl
-
500 gramů jeleního masa nejlépe kýty, na kostky (3 cm)
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
100 gramů slaniny, na kostičky
-
200 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
100 gramů celeru na kousky (2 cm)
-
100 gramů kořenové petržele na kousky (2 cm)
-
200 gramů hovězího vývaru
-
100 gramů červeného vína, suchého
-
80 gramů sušených brusinek
-
40 gramů šípkového džemu
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
15 gramů krupicového cukru
-
15 gramů másla vychlazeného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1274.7 mg
Protein
34.6 g
Kalorie
2089.6 kJ /
499.4 kcal
Tuk
21.8 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
37.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Bavorské knedlíčky do polévky
1hod.
Slaninový trhanec
45min.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Novoroční čočka s houbami
1hod. 5min.
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.