Hrubě mleté nebo nasekané maso marinované ve směsi bylin – taková je francouzská terina, jejíž příprava je snadnější, než se zdá. Tučné maso a smetana zajistí, že bude krásně vláčná a šťavnatá. Přeneste si Francii i k vám domů.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
24hod.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
24hod.
Vepřová terina se sušeným ovocem
72hod.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
24hod.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
24hod.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min
Terina s kachními játry a portským vínem
3hod.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min