Maso s vůní Francie

9 recept

Hrubě mleté nebo nasekané maso marinované ve směsi bylin – taková je francouzská terina, jejíž příprava je snadnější, než se zdá. Tučné maso a smetana zajistí, že bude krásně vláčná a šťavnatá. Přeneste si Francii i k vám domů.

Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou

Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou

24hod.

Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

24hod.

Vepřová terina se sušeným ovocem

Vepřová terina se sušeným ovocem

72hod.

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

4hod. 10min

Drůbeží terina s citrónem a tymiánem

Drůbeží terina s citrónem a tymiánem

24hod.

Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi

Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi

24hod.

Paštika z kuřecích jater s oříšky

Paštika z kuřecích jater s oříšky

24hod. 20min

Terina s kachními játry a portským vínem

Terina s kachními játry a portským vínem

3hod.

Králičí terina s čerstvými bylinkami

Králičí terina s čerstvými bylinkami

2hod. 35min