
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 arancia la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kcal / 1184 kJ
- Protein
- 38.2 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Calamari alla napoletana
40 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Dentice agli agrumi
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.