Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45min
Moscardini al limone
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Calamari alla marchigiana
35min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min