Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.