Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaio di salsa barbecue
-
1
cucchiaio raso di miele
nebo 1 cucchiaio raso di sciroppo di acero - 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di pollo a tocchetti (2-3 cm circa)
- 30 g di cipolla
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pinoli sgusciati
- 170 g di radicchio rosso a listarelle (1 cm circa)
- 40 g di uvetta sultanina
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 220 g di riso Venere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 Std.
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Insalata di legumi (vegan)
50 min
Riso integrale alla cantonese
1h 20 min
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Riso Venere al profumo di mare
1 Std.
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 godz. 10 min
Pudding di riso venere e mango
8 Std. 45 Min