Kompatibilní verze
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lumachine
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 800 g di lumachine di mare, spurgate e lavate (vedere consigli)
Crema di cannellini
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 288 kJ / 69 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di cavolfiore
50min