Cestini di seppioline e vellutata di cannellini

Cestini di seppioline e vellutata di cannellini

4.6 5 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 pezzi

Suroviny

  • 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di seppioline tagliate ad anelli
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 scalogno a metà
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 14.4 g
Kalorie 1430.2 kJ / 341.8 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 23.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...