Kompatibilní verze
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Mousse di baccalà
45min
Risotto al nero di seppia
35 Min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 Std. 30 Min