Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di zucca e patate
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a dadini piccoli (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsiccia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di salsiccia di maiale, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) tagliata a zeste
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bicchierini capresi
30 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10hod. 40min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Palline al prosciutto
1h 30min
Sformatini al cotechino
30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min