Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di zucca e patate
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a dadini piccoli (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsiccia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di salsiccia di maiale, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) tagliata a zeste
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bicchierini capresi
30 min