
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di rucola lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 674.1 kcal / 2820.4 kJ
- Protein
- 14.9 g
- Tuk
- 36.5 g
- Sacharidy
- 74.2 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Insalata di farro e pollo
45min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1hod. 35min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1hod.
Insalata con primo sale e noci
20min
Insalata di mare veloce con quinoa
40min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30min
Cous cous veloce con verdure crude
20min