Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 74.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di riso rosso e mele
50 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1h 50min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min
Grano saraceno con funghi
25 Min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1 Std.
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Cereali misti con taccole e sgombri
40min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Riso integrale con bietole
1h 15min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min