Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 74.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Carpaccio di seitan con rucola
15min
Insalata di pollo con dressing al miele e lime
50min
Insalata di riso integrale (vegan)
1u.
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min