Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 556 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 min
Spaghettitorte
45 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20 min
Hirseauflauf
1h 10 min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1h
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1h 15 min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Grünkohl-Lasagne
1h 10 min