Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 556 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 Std.
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1 Std. 15 Min
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30 min
Hirseauflauf
1h 10 min
Zartweizen Försterin
35 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Linsen-Auflauf
1 Std. 20 Min
Gemüse-Hirsotto
45 min