Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 556 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1h
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45 min
Grünkohl-Lasagne
1h 10min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Gemüse-Crumble
1h
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25min