Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1000 g água
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Queijo da Ilha q.b. em lascas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1u.
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45min
Creme de feijão branco e cogumelos
1h 15min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa de couve e batata
50min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Creme de espinafres
40min