Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pimento morrone
- 70 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 4 lombos de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- Pimenta q.b.
- 500 g água
- 250 g batata-doce cortada em cubos
- 20 g manteiga
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g natas
- 1 pitada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2639 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1038.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 Min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1 Std.
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Robalo a vapor com molho de lima
35 Min
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40 Min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 Min
Puré de grão com filetes de linguado
24óra
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40 Min
Peixe à putanesca
30 Min
Robalos com feijão-verde
30 Min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 Min