Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
nebo 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
nebo Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Almofadas de batata
14h 40min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Pas d’évaluation
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Pas d’évaluation
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min