
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
nebo 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630 mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
nebo Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 179 kcal / 749 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cacete com massa-mãe
21hod. 30min
Pãezinhos de muesli
15hod. 30min
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão libanês com especiarias
3hod. 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão pardo torcido
16hod.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18hod.
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Massa-mãe
360hod.