Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
nebo 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
nebo Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23h 40 min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Nuvem de espelta
16h 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de lavrador
16h 15min
Coroa de espelta
4sa
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de leitelho
18h