Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
nebo 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
nebo Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15u.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de lavrador
16h 15 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de leitelho
18 godz.
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão Venezia
17h 10min