
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Scamorza, geräuchert in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g frische Pilze (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Pfifferlinge), in Scheiben
- 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie in Stücken
- 30 g Zwiebel
- 40 g Möhre in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
nebo 400 g reife Tomaten in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 678 kcal / 2838 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Gazpacho-Nudeln mit Ei-Bröseln
3 godz. 15 min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 godz.
Trofie
1 godz.
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 godz. 20 min
Pilzza
1 godz. 20 min
Pilz-Pesto
40 min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Pilz-Lasagne
2 godz. 30 min