Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Scamorza, geräuchert, in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g frische Pilze (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Pfifferlinge), in Scheiben
- 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Zwiebel
- 40 g Möhre, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
nebo 400 g reife Tomaten, in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2838 kJ / 678 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pilz-Pesto
40min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 Std. 20 Min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Pilzza
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.
Pilzfrikadellen
25 Min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.
Pilz-Lasagne
2 Std. 30 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.