
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Scheiben Weizenknäckebrot in Stücken
- 100 g Oliven, grün entsteint
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Zweige Thymian abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 30 g Butter weich
- 2 ½ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g festkochende Kartoffeln in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 300 g Cherry-Tomaten halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 722 kcal / 3028 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1 h
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 h
Fisch-Piccata
1 h
Fisch mit Bröselkruste
1 h
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50 min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 h 15 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min