Fisch mit Olivenbröselkruste
TM5 TM31 TM6

Fisch mit Olivenbröselkruste

4.8 (186 hodnocení)

Suroviny

  • 6 Scheiben Weizenknäckebrot, in Stücken
  • 100 g Oliven, grün, entsteint
  • 1 Knoblauchzehe
  • 6 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 2 Zweige Thymian, abgezupft
  • 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
  • 8 EL Olivenöl
  • 30 g Butter, weich
  • 2 ½ TL Salz
  • 8 Prisen Pfeffer
  • 500 g Wasser
  • 750 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
  • 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
  • 300 g Cherry-Tomaten, halbiert

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
3028 kJ / 722 kcal
Protein
35 g
Sacharidy
36 g
Tuk
46 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty