Fisch mit Olivenbröselkruste

Fisch mit Olivenbröselkruste

4.8 199 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 Portionen

Suroviny

  • Weizenknäckebrot in Stücken
    6 Scheiben
  • Oliven, grün entsteint
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Olivenöl
    8 EL
  • Butter weich
    30 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • festkochende Kartoffeln in Stücken
    750 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut
    600 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 3028 kJ / 722 kcal
Tuk 46 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...