Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Scheiben Weizenknäckebrot, in Stücken
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 30 g Butter, weich
- 2 ½ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 722 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1 Std.
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35min
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30 min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1 Std.
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 Min
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 Std.