Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Scheiben Weizenknäckebrot, in Stücken
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 30 g Butter, weich
- 2 ½ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 722 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Fisch-Schaschlik
35min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1h 5min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min