Pasta mit Gorgonzola und Birne

Pasta mit Gorgonzola und Birne

3.7 132 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Walnusshälften
    60 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Staudensellerie in Stücken
    60 g
  • Wasser zum Kochen
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Birnen geschält, in Würfeln (1 cm)
    2
  • Sahne
    150 g
  • Milch
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Gorgonzola in Stücken
    125 g
  • Nudeln (z.B. Fussili)
    400 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    2 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 23 g
Kalorie 3437 kJ / 821 kcal
Tuk 39 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...