Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Birnen, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Sahne
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Nudeln (z.B. Fussili)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3437 kJ / 821 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Gorgonzola-Sauce
20min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min