Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 110 g Weißwein, trocken
- ½ - 1 TL rote Currypaste nach Geschmack
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch, eingeschnitten
- 800 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seafood-Eintopf
50 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Garnelencurry
35 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Trüffelrisotto
45 min