Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 110 g Weißwein, trocken
- ½ - 1 TL rote Currypaste nach Geschmack
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch, eingeschnitten
- 800 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Graupenrisotto
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Graupenrisotto mediterran
50 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Perlgraupenrisotto
1h
Steinpilz-Risotto
40 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min