Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weißbrot, davon 75 g entrindet, in Stücken und 75 g in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 70 g Olivenöl
- 120 g rote Spitzpaprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt, ohne Stielansatz
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer - 600 g Wasser, zimmerwarm
- 2 Eier (Kl. M), angestochen, kalt
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Mezzi Rigatoni)
- 100 g Mineralwasser, still, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2833 kJ / 676 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all´arrabiata
30 min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Fusilli-Salat mit Mozzarella-Sauce
3 Std.
Tomatengnocchi mit Pesto
1 Std.
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 Std.
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1 Std.
Linguine in Tomatenbutter
30 min