Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weißbrot, davon 75 g entrindet, in Stücken und 75 g in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 70 g Olivenöl
- 120 g rote Spitzpaprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt, ohne Stielansatz
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer - 600 g Wasser, zimmerwarm
- 2 Eier (Kl. M), angestochen, kalt
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Mezzi Rigatoni)
- 100 g Mineralwasser, still, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2833 kJ / 676 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Gemüsepaella
45min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 Std.
Leberkäseburger
1 Std. 20 Min
Süße Cannelloni
1 Std. 15 Min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 Std. 45 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Mexikanische Eier
30min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min