Zařízení & příslušenství
Amaretová očka
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 40min.
50 kusů
Suroviny
-
50 gramů krystalového cukru
-
250 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
2 polévkové lžíce vanilkového cukru
-
30 gramů mandlového likéru (Amaretto)
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
1 čajová lžička nastrouhané pomerančové kůry
-
300 gramů hladké mouky
-
80 gramů kukuřičného škrobu
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
400 gramů vody
-
100 gramů mléčné čokolády na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechové cukroví, slepované
1h 50min
Rumové kuličky
3h
Pudinkové tyčinky
1h 50min
Kokosky
1h
Kávové hvězdičky (bez laktózy)
3h
Duchové ze sněhových pusinek
12h 25min
Pralinky s mandlovým likérem
1h
Ořechové mušličky
2h
Piškotové dvoubarevné dortíčky - nepečené
1h 40min
Čokoládovo-mandlová kolečka
12h 40min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1h 20min
Kokosové kloboučky
2h