Zařízení & příslušenství
Amaretová očka
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 40min.
50 kusů
Suroviny
-
50 gramů krystalového cukru
-
250 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
2 polévkové lžíce vanilkového cukru
-
30 gramů mandlového likéru (Amaretto)
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
1 čajová lžička nastrouhané pomerančové kůry
-
300 gramů hladké mouky
-
80 gramů kukuřičného škrobu
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
400 gramů vody
-
100 gramů mléčné čokolády na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Piškotové dvoubarevné dortíčky - nepečené
1hod. 40min.
Mandlové lodičky
1hod. 20min.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Nugátová srdíčka
2hod. 10min.
Marcipánové půlměsíčky
45min.
Kávová zrna
1hod. 15min.
Kokosový suk - nepečený
25min.
Máslové bochánky
30min.
Vídeňská kolečka
1hod. 15min.
Ořechové cukroví, slepované
1hod. 50min.
Černobílé cukroví
2hod. 15min.