Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maková pěna
- 2 plátky želatiny
- 50 gramů máku
- 180 gramů bílé čokolády, na kousky
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce vody (10 gramů)
- 3 polévkové lžíce rumu
- 300 gramů smetany ke šlehání, min. 33%
Malinová omáčka
-
300
gramů malin
nebo 300 gramů mražených malin, předem rozmražených - 40 - 50 gramů grenadinového sirupu, např. Monin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1775 kJ / 424 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15 min
Levandulová zmrzlina s ginem
14hod. 35min
Karamelový bahnový dip pro příšery
15 min
Mandlovo-pistáciový puding
1h 20min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Meruňkový likér
25 Min
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10 min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2h 25min
Sladká pěna z ricotty
1h 5min