Zařízení & příslušenství
Huspenina
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl, plus extra pro servírování
-
1 kus kyselé okurky malé
-
1500 gramů vody plus extra na dolití
-
500 gramů vepřového kolena (pečlivě očištěného a vykostěného)
-
1000 gramů prasečích nožiček (cca 4 kusy)
-
1 polévková lžíce soli
-
5 kusů pepře, černého, celého
-
5 kusů nového koření
-
½ čajové lžičky tymiánu, sušeného
-
2 lístky bobkového listu
-
100 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů petržele, kořenu na kousky
-
80 gramů celeru na kousky
-
50 gramů octa plus extra pro servírování
-
30 gramů hrášku, zeleného, mraženého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
54.2 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tuk
39.6 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kávový krém
Žádné hodnocení
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Houbová mouka
5min.
Dršťková polévka
1hod.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Houbové karbanátky
25min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.