
Zařízení & příslušenství
Huspenina
Příprava 10min
Celkový 2hod. 25min
6 porcí
Suroviny
-
cibule napůl, plus extra pro servírování100 gramů
-
kyselé okurky malé1 kus
-
vody plus extra na dolití1500 gramů
-
vepřového kolena (pečlivě očištěného a vykostěného)500 gramů
-
prasečích nožiček (cca 4 kusy)1000 gramů
-
soli1 polévková lžíce
-
pepře, černého, celého5 kusů
-
nového koření5 kusů
-
tymiánu, sušeného½ čajové lžičky
-
bobkového listu2 lístky
-
mrkve na kousky100 gramů
-
petržele, kořenu na kousky80 gramů
-
celeru na kousky80 gramů
-
octa plus extra pro servírování50 gramů
-
hrášku, zeleného, mraženého30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
598 kcal /
2502 kJ
Protein
54.2 g
Tuk
39.6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menu pro každý den
75 recept
Česká republika
Česká republika