
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule napůl, plus extra pro servírování
- 1 kus kyselé okurky malé
- 1500 gramů vody plus extra na dolití
- 500 gramů vepřového kolena (pečlivě očištěného a vykostěného)
- 1000 gramů prasečích nožiček (cca 4 kusy)
- 1 polévková lžíce soli
- 5 kusů pepře, černého, celého
- 5 kusů nového koření
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- 2 lístky bobkového listu
- 100 gramů mrkve na kousky
- 80 gramů petržele, kořenu na kousky
- 80 gramů celeru na kousky
- 50 gramů octa plus extra pro servírování
- 30 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 598 kcal / 2502 kJ
- Protein
- 54.2 g
- Tuk
- 39.6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Pas d’évaluation
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Houbové karbanátky
25min
Lyonský salám
12h
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50h 30min
Dršťková polévka
1h
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Drůbeží játrová paštika
6h 40min
Škvarková pomazánka
5min