Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl, plus extra pro servírování
- 1 kus kyselé okurky, malé
- 1500 gramů vody, plus extra na dolití
- 500 gramů vepřového kolena, (pečlivě očištěného a vykostěného)
- 1000 gramů prasečích nožiček, (cca 4 kusy)
- 1 polévková lžíce soli
- 5 kusů pepře, černého, celého
- 5 kusů nového koření
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- 2 lístky bobkového listu
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 50 gramů octa, plus extra pro servírování
- 30 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Dršťková polévka
1h
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Rybí polévka s pórkem
35min
Krvavá Mary
5min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min