Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl, plus extra pro servírování
- 1 kus kyselé okurky, malé
- 1500 gramů vody, plus extra na dolití
- 500 gramů vepřového kolena, (pečlivě očištěného a vykostěného)
- 1000 gramů prasečích nožiček, (cca 4 kusy)
- 1 polévková lžíce soli
- 5 kusů pepře, černého, celého
- 5 kusů nového koření
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- 2 lístky bobkového listu
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 50 gramů octa, plus extra pro servírování
- 30 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1h
Zabijačková černá polévka
35 Min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Bramborové knedlíky
50 Min
Klasický bratwurst
3h 30 min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Dršťková polévka
1h