Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 œuf
- 200 g de confiture de cerises
La garniture
- 100 g d'amandes en poudre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 20 g de sucre glace maison (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2858 kJ / 681 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Pain de Gênes
1 Std.
Croustade aux pommes
50min
Pannacotta au blé noir
2h 30min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50min
Roulé de pain
1h 15min
Galette magique des Rois
3h 15min
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Cake aux fruits confits
4h
Fenetra de Toulouse
1h 30 min
Amaretti aux abricots
30 Min