Amandine à la cerise

Amandine à la cerise

4.1 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

La pâte sablée
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 125 g de sucre en poudre
  • 125 g de beurre doux et un peu pour les moules
  • 1 œuf
  • 200 g de confiture de cerises
La garniture
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 gouttes d'extrait naturel d'amande
  • 20 g de sucre glace maison (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10 g
Kalorie 2858 kJ / 681 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 86 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...