Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan pâtissier
4h 25min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 Std. 20 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Gâteau nantais
1h
Œufs au lait
50min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min