
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 532 kcal / 2227.8 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far breton aux pruneaux
2hod.
Flan pâtissier aux prunes
2hod. 5min
Le russe
3hod.
Petits flans pâtissiers
1hod. 15min
Far aux pruneaux
1hod. 5min
Macarons d'Amiens
1hod. 45min
Far aux pruneaux
1hod. 35min
Gâteau breton aux pruneaux
12hod.
Gâteau de riz au caramel
1hod. 40min
Œufs au lait au caramel
55min
Œufs au lait
50min
Flan pâtissier
4hod. 25min