Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lotte au beurre rouge
40 Min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Caillebottes vendéennes
12h 45min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30 min
Gâteau nantais
1h
Œufs au lait au citron
5h
Tourteau fromager
50min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Œufs au lait
50min
Œufs au lait au caramel
55 min
Flan pâtissier
4h 25min