Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 30 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 saucisse de Morteau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1451.9 kJ / 348.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 187.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 Min
Croque-cake
50 min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 godz. 20 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Couronne-cake au lard fumé
1h 30min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 godz. 20 min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 godz. 20 min
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Biscuits au comté
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min