Mexické empanadas plněné hovězím masem

Mexické empanadas plněné hovězím masem

4.1 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 50min
12 kusů

Suroviny

Těsto
  • hladké mouky a navíc na pomoučení
    270 gramů
  • tvarohu odkapaného
    250 gramů
  • másla na kostky
    250 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • sladké červené papriky
    1 čajová lžička
  • římského kmínu
    1 čajová lžička
Náplň a dokončení
  • žluté cibule napůl
    80 gramů
  • červené papriky na čtvrtky
    280 gramů
  • olivového oleje
    15 gramů
  • hovězího masa, mletého
    250 gramů
  • rajčat bez zrníček, na čtvrtky
    120 gramů
  • rozinek
    50 gramů
  • čerstvého koriandru bez stonků
    1 svazek
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého kajenského pepře
    1 čajová lžička
  • sladké červené papriky
    ½ čajové lžičky
  • citrónové šťávy
    10 gramů
  • vejce rozšlehané
    1
  • sezamových semínek na posypání
    3 - 4 polévkové lžíce

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 372 kcal / 1555 kJ
Protein 11 g
Tuk 26 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...