
Zařízení & příslušenství
Mexické empanadas plněné hovězím masem
Příprava 30min
Celkový 1hod. 50min
12 kusů
Suroviny
Těsto
-
hladké mouky a navíc na pomoučení270 gramů
-
tvarohu odkapaného250 gramů
-
másla na kostky250 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
sladké červené papriky1 čajová lžička
-
římského kmínu1 čajová lžička
Náplň a dokončení
-
žluté cibule napůl80 gramů
-
červené papriky na čtvrtky280 gramů
-
olivového oleje15 gramů
-
hovězího masa, mletého250 gramů
-
rajčat bez zrníček, na čtvrtky120 gramů
-
rozinek50 gramů
-
čerstvého koriandru bez stonků1 svazek
-
soli1 čajová lžička
-
mletého kajenského pepře1 čajová lžička
-
sladké červené papriky½ čajové lžičky
-
citrónové šťávy10 gramů
-
vejce rozšlehané1
-
sezamových semínek na posypání3 - 4 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
372 kcal /
1555 kJ
Protein
11 g
Tuk
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Tvaroh
10 recept
Česká republika
Česká republika