Mexické empanadas plněné hovězím masem
TM5 TM6

Mexické empanadas plněné hovězím masem

4.1 (8 hodnocení)

Suroviny

Těsto

  • 270 gramů hladké mouky, a navíc na pomoučení
  • 250 gramů tvarohu, odkapaného
  • 250 gramů másla, na kostky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • 1 čajová lžička římského kmínu

Náplň a dokončení

  • 80 gramů žluté cibule, napůl
  • 280 gramů červené papriky, na čtvrtky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 250 gramů hovězího masa, mletého
  • 120 gramů rajčat, bez zrníček, na čtvrtky
  • 50 gramů rozinek
  • 1 svazek čerstvého koriandru, bez stonků
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
  • ½ čajové lžičky sladké červené papriky
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 1 vejce, rozšlehané
  • 3 - 4 polévkové lžíce sezamových semínek na posypání

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1555 kJ / 372 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
23 g
Tuk
26 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty