
Zařízení & příslušenství
Brambory na středozemní způsob
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
5 gramů máty peprné, čerstvé
-
10 gramů čerstvé petrželky (cca 1 svazek)
-
20 gramů česneku
-
¼ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
30 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů olivového oleje
-
500 gramů vody
-
800 gramů brambora raných, očištěných, na kousky (3 cm)
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
259 kcal /
1085 kJ
Protein
4 g
Tuk
13 g
Sacharidy
31 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Letní grilování
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2hod. 50min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1hod. 5min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.
Restovaná zelenina
10min