Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gramů máty peprné, čerstvé
- 10 gramů čerstvé petrželky (cca 1 svazek)
- 20 gramů česneku
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 500 gramů vody
- 800 gramů brambora, raných, očištěných, na kousky (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát Boleslaw
10 min
Chléb Pita
1h 30min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Bramborový salát s anglickou slaninou
4h 10 min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Treska v pivním těstíčku
30min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min