Zařízení & příslušenství
Brambory na středozemní způsob
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
5 gramů máty peprné, čerstvé
-
10 gramů čerstvé petrželky (cca 1 svazek)
-
20 gramů česneku
-
¼ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
30 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů olivového oleje
-
500 gramů vody
-
800 gramů brambora raných, očištěných, na kousky (3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní grilování
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční majonézová omáčka
30min.
Okurkový salát s mortadellou
10min.
Irská káva
20min.
Hot curry
5min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.
Orientální bramborový salát
2hod.
Ruský bramborový salát
50min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.