Zařízení & příslušenství
Brambory na středozemní způsob
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
5 gramů máty peprné, čerstvé
-
10 gramů čerstvé petrželky (cca 1 svazek)
-
20 gramů česneku
-
¼ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
30 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů olivového oleje
-
500 gramů vody
-
800 gramů brambora raných, očištěných, na kousky (3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní grilování
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát romanesco
1hod. 45min.
Zhnědlá šalotka (250 gramů)
Žádné hodnocení
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Pikantní sicilské špagety
30min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.