Zařízení & příslušenství
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 20min.
30 kusů
Suroviny
Koblížky
-
75 gramů mléka
-
75 gramů vody
-
55 gramů cukru
-
20 gramů droždí
-
2 bílky
-
300 gramů hladké mouky
-
5 gramů soli
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
4 žloutky
Povidla
-
500 gramů švestek vypeckovaných (čerstvých nebo mražených)
-
35 gramů cukru
-
50 gramů rumu tuzemského
-
citrónová šťáva z 0,5 citrónu
-
1 kus skořice
-
3 hřebíčky
-
2 badyány
Pivní pěna a dokončení
-
100 gramů krystalového cukru
-
210 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
6 žloutků
-
1 polévková lžíce ovocného octa (ovocného)
-
100 gramů černého piva
-
cukr a skořice na obalení
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
2.8 g
Kalorie
503.9 kJ /
120 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10min.
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min.
Vejce obarvená nazeleno
55min.
Vejce obarvená naoranžovo
55min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Bavorské knedlíčky do polévky
1hod.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Kapání do polévky
25min.