Zařízení & příslušenství
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 20min.
30 kusů
Suroviny
Koblížky
-
75 gramů mléka
-
75 gramů vody
-
55 gramů cukru
-
20 gramů droždí
-
2 bílky
-
300 gramů hladké mouky
-
5 gramů soli
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
4 žloutky
Povidla
-
500 gramů švestek vypeckovaných (čerstvých nebo mražených)
-
35 gramů cukru
-
50 gramů rumu tuzemského
-
citrónová šťáva z 0,5 citrónu
-
1 kus skořice
-
3 hřebíčky
-
2 badyány
Pivní pěna a dokončení
-
100 gramů krystalového cukru
-
210 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
6 žloutků
-
1 polévková lžíce ovocného octa (ovocného)
-
100 gramů černého piva
-
cukr a skořice na obalení
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
2.8 g
Kalorie
503.9 kJ /
120 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Velikonoční ovečka s mákem a povidly
2 godz. 15 min
Směs koření harissa
5 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Ostružinové želé
1 godz.
Marinované papriky
55 min
Cukr jablko-skořice
5 min
Třešňovo-jablečný džem
1 godz.
Borůvkový koláč s drobenkou z quinoy (bez cukru)
50 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Borůvkový džem
45 min