Zařízení & příslušenství
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 - 500 gramů jehněčího masa, bez kostí, na 2cm plátky400 - 500 gramů telecího masa na 2cm plátky
-
30 gramů šalotky napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů másla na kousky
-
250 gramů vody
-
½ drůbežího bujónu (0,5 l vody), rozdrobeného½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
2 čajovou lžičku směsi barevných pepřů, celých
-
300 gramů nových brambor se slupkou, na 2–3 cm kousky
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce vody
-
130 - 150 gramů čerstvých zelených fazolových lusků, překrojených napůl130 - 150 gramů zeleného chřestu bez dřevnatých konců
-
80 gramů mrkve na hranolky
-
1 polévková lžíce whisky
-
1 čajová lžička kukuřičný škrob
-
60 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
45 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládová Šarlotka
6 godz. 20 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 godz. 10 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Králík v balíčku s tymiánem
1 godz. 30 min
Krůtí závitky
1 godz. 45 min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 godz.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min