Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
TM5 TM6

Telecí maso v omáčce s barevným pepřem

Suroviny

  • 400 - 500 gramů telecího masa, na 2cm plátky
  • 30 gramů šalotky, napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 40 gramů másla, na kousky
  • 250 gramů vody, plus 2 lžíce do omáčky
  • ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
  • 2 čajové lžičky směsi barevných pepřů, celých
  • 300 gramů nových brambor, se slupkou, na 2–3 cm kousky
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 špetka soli
  • 130 - 150 gramů zeleného chřestu, bez dřevnatých konců
  • 80 gramů mrkve, na hranolky
  • 1 polévková lžíce whisky
  • 1 čajová lžička kukuřičné mouky
  • 60 gramů smetany, min. 30 % tuku

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1830 kJ / 435 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
12.8 g
Tuk
29.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Nejsou připojeny žádné řetězce.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše