Zařízení & příslušenství
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 - 500 gramů jehněčího masa, bez kostí, na 2cm plátky400 - 500 gramů telecího masa na 2cm plátky
-
30 gramů šalotky napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů másla na kousky
-
250 gramů vody
-
½ drůbežího bujónu (0,5 l vody), rozdrobeného½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
2 čajovou lžičku směsi barevných pepřů, celých
-
300 gramů nových brambor se slupkou, na 2–3 cm kousky
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce vody
-
130 - 150 gramů čerstvých zelených fazolových lusků, překrojených napůl130 - 150 gramů zeleného chřestu bez dřevnatých konců
-
80 gramů mrkve na hranolky
-
1 polévková lžíce whisky
-
1 čajová lžička kukuřičný škrob
-
60 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
45 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Čokoládové mini cheesecaky (bez lepku)
2hod.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.