Zařízení & příslušenství
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
4 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
-
1 stroužek česneku
-
2 - 3 citróny bio, pouze kůra, bez bílé dřeně (1 x 4 cm)
-
2 čajové lžičky soli
-
70 gramů extra panenského olivového oleje
-
400 gramů kuřecích prsou, bez kůže na kostičky (2-3 cm)
-
2 čajové lžičky vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 čajová lžička medu
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1210 gramů vody
-
100 gramů quinoy
-
200 gramů cherry rajčat napůl
-
150 gramů salátové okurky na kousky (2-3 cm)
-
100 gramů avokáda na kousky (2-3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1219.7 mg
Protein
27.3 g
Kalorie
1775 kJ /
422.5 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehké menu
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1hod. 20min.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Losos na rajčatovém kuskusu
45min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1hod. 15min.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.