Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 1 stroužek česneku
- 2 - 3 citróny, bio, pouze kůra, bez bílé dřeně (1 x 4 cm)
- 2 čajové lžičky soli
- 70 gramů extra panenského olivového oleje
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostičky (2-3 cm)
- 2 čajové lžičky vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1 čajová lžička medu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 1210 gramů vody
- 100 gramů quinoy
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 150 gramů salátové okurky, na kousky (2-3 cm)
- 100 gramů avokáda, na kousky (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1219.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1h
Mexický quinoa salát
30min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15 min