
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite, y un poco más para engrasar
- 350 g de huitlacoche, en lata
- 90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 sobre de grenetina en polvo
- epazote, en juliana, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1537 kJ / 386 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chicharrón
25min
Pescado a la veracruzana
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40min
Salsa bruja
5min
Sopa de hongos y epazote
35min
Crema Vychissoise con camarones
2hod. 30min
Chileatole
55min
Aguachile de jícama
15min
Torta de elote con rajas
1hod.
Salsa roja de chile habanero
10min
Crema de chile poblano
25min