Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite, y un poco más para engrasar
- 350 g de huitlacoche, en lata
- 90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 sobre de grenetina en polvo
- epazote, en juliana, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1537 kJ / 386 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de nopales
45 Min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Mole de olla
35 Min
Sopa de lima yucateca
40min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1 Std. 15 Min
Chile manzano en vinagre
10 min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Chile relleno de mariscos
1 Std. 30 Min
Sopa de queso de cabra
30 Min
Salsa de chile manzano
10 min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6 Std.
Esquites asados de Coyoacán
30 Min