Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite, y un poco más para engrasar
- 350 g de huitlacoche, en lata
- 90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 sobre de grenetina en polvo
- epazote, en juliana, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1537 kJ / 386 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de flor de calabaza
30 Min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1 Std.
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Pan de elote
2 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Sopa de poro y papa
40 Min
Pizza Marina
1 Std.
Crema de chicharrón
25 Min
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Chiles rellenos de fruta
40 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de nopales
45 Min